INGIN JADI PENULIS? INGIN MEMILIKI EBOOKSTORE SENDIRI?

Kejayaan esok bukan sesuatu yang ajaib jika kita bertindak.
Mulakan sesuatu hari ini.

Belajar tulis ebook dan berpeluang untuk miliki ebookstore sendiri secara pantas.

Bengkel kami ini memperkenalkan teknik menulis ebook dengan cara yang pantas dan praktikal.

Paling penting mereka juga diajar tentang ebookstore yang begitu sistematik, yang "fully integrated" dengan aplikasi telegram dan website.

Jangan risau! Di akhir kelas anda akan memiliki ebookstore sendiri.

[Now Everyone Can Have Own E-book Store]
Pasti ramai daripada kita sudah kenal siapakah Jeff Bezos.

Siapakah Jeff Bezos Ini?

Jeff Bezos merupakan Pengasas Amazon.com dan merupakan antara yang terkaya di dunia.

TAHUKAH ANDA?

Kekayaan beliau mencapai US$112 bilion mengalahkan Bill Gates (US$90 bilion)!

Idea terciptanya Amazon ini bermula apabila Jeff Bezos menjual buku-buku dari garaj kereta di rumahnya sahaja pada tahun 1994.

Yang menarik perhatian adalah dia menjadi JUTAWAN dengan HANYA MENJUAL BUKU orang sahaja.

Beliau tidak menulis sebarang buku pun boleh jadi jutawan dengan menjual buku orang lain

NAK JADI MACAM JEFF BEZOS?
Jom sertai kami!

Kelebihan Bengkel eBook di ITQAN

• Belajar tulis dan terbit ebook secara praktikal. Di akhir sesi, setiap peserta boleh siapkan 1 ebook.

• Pelajari sistem teknikal untuk setup website ebookstore. Di akhir sesi, peserta akan memiliki ebookstore sendiri.

• Pelajari sistem pemasaran dan jualan ebook melalui ebookstore sendiri dan jana pendapatan hasil daripada jualan ebook bermula dari 20%-80%.

• FREE ebookstore Website.

• FREE ebook.

• Sijil diberikan kepada peserta.

Bengkel Tulis eBook

Peluang pelajari teknik tulis ebook dengan pantas sama ada secara online atau offline. Kami telah bantu lahirkan 450 penulis ebook baru melalui module tulis ebook kami yang praktikal. Komitment kami supaya anda mampu hasilkan ebook yang pertama setelah mengikuti bengkel kami!

Miliki Ebookstore Sendiri

Anda berpeluang untuk terbit + jual karya ebook anda di website ebookstore mengikut pakej yang kami telah sediakan. Ebookstore ini “fully integrated” dengan telegram dan sangat mudah digunakan. Semua peserta bengkel akan diberikan FREE basic ebookstore dan berpeluang untuk menjana pendapatan sehingga 20% melalui hasil jualan ebook daripada ebookstore percuma ini!

Insentif Jualan Ebook

Peluang jana pendapatan pasif antara 20%-80% daripada eBook yang terjual daripada ebookstore anda mengikut pakej yang dipilih. Anda bukan hanya dapat menjual ebook anda sendiri tetapi berpeluang untuk menjual ebook penulis-penulis lain yang ada di dalam ebookstore anda dengan insentif jualan sehingga 40%. Semuanya hanya di hujung jari!

Pakej Kursus Ebook di ITQAN

Pakej Asas
Pakej Standard
Pakej Premium
Train The Trainer

BENGKEL SETUP BOOKSTORE

✅ Preview perniagaan ebookstore & ebookstore setting
✅ Teknik pemasaran yang terkini dan mudah.
✅ Komisyen jualan buku sehingga 20%
✅ Webstore (sub domain) lengkap dengan lebih 500 buku daripada pelbagai penulis dan pelbagai tajuk.

FREE:

✅ Ebookstore (sub domain)
✅ Ebook PERCUMA (untuk memuat turun ebook dari ebookstore e-wallet bernilai RM8 @ 2USD)

YURAN PELABURAN:
Harga asal:
RM50

Harga promosi bulan Ogos 2020:

RM30

Jimat RM20!

KLIK DAFTAR BengkelEbookOnline

REBUT PELUANG SERTAI KURSUS TULIS & TERBIT EBOOK SECARA ONLINE

Dengan adanya kursus ebook ini, cita-cita anda untuk menjadi seorang penulis akan tercapai. Dan kami akan bimbing anda untuk menjadi penulis yang hebat!

Jadual kelas online e-book 2020:

Sesi 1: 5 Dis, Selesai.
Sesi 2: 15 Jan, Selesai.
Sesi 3: 3 Feb, Selesai.
Sesi 4: 25 Mac, Selesai.
Sesi 5: 5 April, Selesai.
Sesi 6: 30 Jun, Selesai.
Sesi 7: 15 Julai, Selesai.
Sesi 8: 12 Ogos 2020

Kenapa tunggu? Cepat sertai kami

Anda ada impian untuk hasilkan karya penulisan sendiri?
Mulakan dengan Tulis, Terbit & Jual e-Book dahulu.
Kami kongsi kaedah mudah menulis apa sahaja dari minda anda.
Bukan itu saja, kami dedah cara pemasaran secara online e-book anda. Mulakan kerjaya dari rumah!
Berminat?
Segera klik pautan dibawah !

Tempat Terhad. Hanya 20 peserta sahaja untuk satu sesi.

Testimoni Penulis

Apa yang saya suka dalam kelas ebook master shiro ni, beliau seorang yang cepat & energetic. Tak lewa-lewa. Otak saya pun jadi laju. Beliau seorang yang tahu bidangnya, dan seronok berkongsi idea-idea marketing dengan beliau, idea-idea tajuk buku yang boleh soldout, selain contoh-contoh ayat yang beliau bagi contoh. Sekarang saya lebih confident nak terbitkan ebook sendiri!

Sanisah Ruwiyah

Marketing Executive

Tak pernah terfikir nak menulis buku.

Tapi bila dah terjebak menulis ebook master shiro dengan cara yang pantas dan praktikal dan ada sistem memang terbaik. Lagi teruja bila boleh jana pendapatan..masyukkk.

Yang x pandai menulis sebelum ni pun boleh menghasilkan karya anda tersendiri.

Saya suka belajar kelas ebook dengan master shiro.

Hainoorliza

Sales Executive

Master Shiro | Pakar E-BOOK | Kelab Penulis Muda Malaysia

Boleh berikan sebarang cadangan atau maklum balas melalui form dibawah

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami

32-2, Jalan Putra Mahkota 7/7A, Putra Heights Subang Jaya
+60 11-3213 3303